Szállítás

A megrendelések kézbesítését munkanapokon 8 és 17 óra között – előzetes egyeztetés nélkül – a FoxPost, GLS. munkatársai végzik, csomagként kerülnek feladásra a megrendelések.

A megrendelések feladását követően, de legkésőbb 24 órán belül a Szolgáltató e-mailben értesítést küld a Vásárló részére a regisztráció során megadott e-mail címre.

Ha Vásárló sérülést tapasztal a csomagoláson, az átvétel során, akkor a futártól ne vegye át a terméket, hanem küldje vissza. Ha az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét Szolgáltató díjmentesen biztosítja.

Szállítási költségek

FoxPost Zrt.-vel történő kézbesítés esetén

Csomagautomatába: Bruttó 699 Ft

Házhozszállítás esetén: Bruttó 1249 Ft , illetve Bruttó 1590 Ft, csomagmérettől függően!

Utánvétes rendelés esetén Bruttó 126 FT a kezelési költség Magyarországra.

Előre utalás vagy PayPal fizetés esetén

Bruttó 1249 Ft, illetve Bruttó 1590 Ft, csomagmérettől függően!

35.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes a házhozszállítás Magyarországra

–          Külföldre történő szállítást a Szolgáltató egyedi árképzés szerint vállal. Külföldre történő szállítási cím esetén a Vásárlónak tájékozódnia szükséges a latszodj.office@gmail.com címen keresztül.

Szállítási határidő

A megrendelés kiszállításának határideje. A megrendeléstől számított 3-6.-ik munkanapon megkezdjük a kiszállítást.

Szolgáltató – a Felek eltérő megállapodásának hiányában – a szerződés megkötését követően késedelem nélkül, de legkésőbb harminc napon belül köteles a fogyasztó rendelkezésére bocsátani (kiszállítani) a terméket.

A Szolgáltató késedelme esetén a fogyasztónak minősülő Vásárló jogosult póthatáridőt tűzni. Ha a Szolgáltató a póthatáridőn belül nem teljesít, a fogyasztó jogosult a szerződéstől elállni.

A fogyasztó póthatáridő kitűzése nélkül, akkor jogosult a szerződéstől elállni akkor, ha

a)     a Szolgáltató a szerződés teljesítését megtagadta; vagy

b)      a szerződést a felek megállapodása szerint vagy a szolgáltatás felismerhető rendeltetésénél fogva a meghatározott teljesítési időben – és nem máskor – kellett volna teljesíteni.